Over ons

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

  1. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel
  2. Telefonische helpdesk
  3. Persoonlijk advies van een adviseur

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Voordelig online schadepolissen verzekeren

Wij kunnen u via internet 24/7 voorzien van offertes en voordelige verzekeringen. Met onze gebruiksvriendelijke website kunt u dat snel zelf berekenen wanneer u dat wilt. Onze adviseurs zijn uiteraard wel behulpzaam als u er niet uitkomt of aanvullende vragen heeft.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een Limburgs financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Hypotheekadvies

Heeft u een onafhankelijk en deskundig advies nodig voor een hypotheek? Dan kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs op ons kantoor.

Makelaars onroerend goed

Wilt u een woning kopen of verkopen, ook dan kunt u met ons contact opnemen. Wij hebben voor u een makelaar ter beschikking zodat u ook kunt profiteren van zijn expertise. Ook kunnen wij een taxatie van uw woning regelen.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat u uw schadeverzekeringen via ariaansassurantien.nl rechtstreeks verzekert kunt u bij vragen steeds bij ons terecht. U combineert hier het voordeel van direct verzekeren met de kennis en aanpak van onze adviseurs. U staat er dus nooit alleen voor. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.